Monday, March 7, 2011

Collective Haul + Mini Review & LOTD + NOTD

Hey dolls! Azi m-am decis sa profit de faptul ca e Duminica si lenevesc oricum, asa ca m-am pus pe scris postarea aceasta, despre care v-am tot vorbit. (Cel mai probabil o sa cititi aceasta postare Luni sau Marti, dar eu am scris-o de Duminica).
Am sa incep cu haulul pentru ca e destul de mare si am sa incorporez pe parcurs mini reviews "la cald" despre produsele pe care vi le voi arata. Tin sa mentionez faptul ca acestea sunt produse cumparate de mine, cu banii mei!

Alix Avien Nail Deco - Black
N-am prea multe de zis, sunt sigura ca deja stiti cu ce se mananca aceasta oja, e destul de ok, pretul nu prea ma incanta si mi se pare destul de ridicat in raport cu calitatea, in afara de aspectul cracked nu mi se pare foarte deosebita nu rezista mai mult de 3-4 zile pe unghiile mele (cel putin nu pe ale mele). Mi-a placut ideea de cracked nail art si am reusit sa pun mana pe ea, oricum este o varianta mult mai affordable fata de OPI Shattered Black (sper ca n-am gresit numele). In ultima poza aveti si NOTD de acum ceva timp.

Remington Flat Iron - Tribal Collection (Trendy Cheetah)
Am luat-o din Real ca si oja Alix Avien, m-a fascinat animal print-ul de pe ea mai mult, dar recunosc am luat-o si din necesitate si din "moft", nu aveam placa de par subtire, doar una lata care era oricum foarte depasita, iar faptul ca aveau produse Remington la oferta m-a "imbiat" si mai mult.

Cateva perechi noi de cercei - vi le arat in ordinea preferintelor




Collection 2000 - True Moisture Creme Lipstick - no 13



Sincera sa fiu e prima oara cand aud de firma asta, rujul l-am cumparat de la o colega care adusese diverse produse de drugstore din afara si le vindea, nu m-am orientat la un brand anume (desi avea o sumedenie de produse Maybelline si Loreal din Anglia), m-am uitat de curiozitate si am dat peste acest ruj, care m-a fascinat, de ceva timp imi doream un ruj nude, poate in poza nu pare chiar asa de nude (am facut pozele la ora 5pm) dar oricum si eu am buzele destul de colorate, deci pe mine se vede destul de frumos zic eu. Rujul e foarte cremos si intr-adevar hidratant. Singurul lucru care nu-mi place e gustul/mirosul care pare extra cheap. Collection 2000 e un brand drugstore din Anglia (de care eu nu auzisem dar am Google-it repede).

 Urmeaza sa va arat restul produselor pe care le-am achizitionat chiar azi + o mica surpriza despre care v-am spus aici
Cele mai speciale produse pt mine sunt Maybelline The Falsies (yuppy it's mine!), despre care nici nu e nevoie sa va spun pt ca deja stiti, va spun doar ca l-am folosit azi imediat ce am ajuns acasa & I'm SO IN LOVE si Caffeine Roll On & Concealer 2 in 1 by Garniere! Trebuie sa recunosc ca pe genele mele isi face mult mai bine treaba decat Lash Architect 4D, cu toate ca are pretul la jumatate fata de ultimul mentionat. La Real azi erau tot felul de promotii si la cumpararea produselor Maybelline/Garniere de 15 ron primeai un cleanser (cred.. nu m-a tentat), iar pt produse in valoare de 30 ron primeai Caffeine Roll On & Concealer 2 in 1, asa ca n-am stat pe ganduri si am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura; si asa ramasesem fara concealer, singurul bad thing este faptul ca roll on-ul este nuanta Medium.. si mi se pare ca e mai inchis decat as fi vrut, asta pentru ca eu optez pt concealer a la Kim Kardashian, foarte deschis la culoare ca sa-mi ilumineze privirea.

 Scuzati mana manjita de concealer, fdt + autobronzant
In ultima poza aveti si LOTD, facut dupa un tutorial de pe youtube (Pinky Promise by JuicyStar07), insa voiam sa va arat cum arata ochii mei dupa cateva ore in care am purtat concealerul (chiar am cearcane dedesubt! you know.. clasa a 12-a..), pot sa spun ca acopera foarte bine, efectul de "lunga" durata cu scaderea cearcanului inca nu stiu daca e chiar real, dar vom vedea. (in poza nu sunt data cu Falsies, ci cu Lash Architect 4D)

Si acum, lucrul cel mai important din toata postarea, este calendarul Redd's despre care v-am mai vorbit si in care a fost featured my cousin (I'm sooo proud!). Calendarul il gasiti impreuna cu revista Cosmopolitan la chioscurile de ziare, atentie insa, se gasesc foarte greu (am gasit singura si ultima revista Cosmopolitan cu calendar la Inmedio in Real si era pitita in spate de tot si cat de sus posibil, abia am ajuns la ea - asa patesc daca nu-mi iau scara de pompieri cu mine)
Isn't she gorgeous?
Cam atat pt azi, daca aveti intrebari nu ezitati sa ma contactati, fie prin completarea formularului din pagina Contact, fie prin comentarii sau direct pe messenger.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

37 comments:

  1. Asta e o postare 100 in 1 :D. Sa le folosesti cu drag, imi plac mult cerceii. Bafta la invatat! Pup

    ReplyDelete
  2. Placa de indreptat parul e superba.Mi-as cumpara-o numai ca sa ma uit la ea chiar daca tocmai mi-am achizitionat o alta.:))

    ReplyDelete
  3. @adina sa stii :)) merci si merci

    te pup

    ReplyDelete
  4. @amalia paaacatt! sa stii chiar era o achizitie buna la 109 ron pup

    ReplyDelete
  5. Si mie imi plac cerceii, mai ales primele 2 perechi.
    Cred ca sunt singura care nu a testat oja cracked, chiar nu m-a atras si nu prea obsnuiesc sa dau multi bani pe oja. Ma descurc la fel de bine cu Farmasi sau Golden Rose. Dar ceva mi-a atras totusi atentia, am vazut la cineva pe blog varianta alba si mi s-a parut draguta, diafana.
    La rujuri si glossuri sunt cu rose-urile, nu ma prind cele nude sau piersica.
    In Craiova se gaseste Collection 2000 de multi ani, am avut candva o pudra sidefata foarte fina si placuta. Le vad in magazinul central, cel mai mare(un fel de Unirea), dar si in farmacii. Mai ales oje.

    ReplyDelete
  6. Sa le folosesti cu placere!
    Anticearcanul de la Garnier imi face cu ochiul dar sunt convinsa ca nuanta ar fi prea inchisa pentru tenul meu. :|

    ReplyDelete
  7. @ramona sa stii ca e prima oara cand am dat peste collection 2000. in real erau toate cele 4 nuante: negru, alb, roz si albastru insa nu-s deloc fana alb.. roz si albastru nici atat.
    si eu ma impac foarte bine cu ojele ieftine, am luat-o pe asta doar de efect. pup

    ReplyDelete
  8. @shopperita nu sunt sigura, dar cred ca au si alte nuante, pe al meu scria medium, si ca e pentru piele inchisa la culoare. s-ar putea sa aibe si mai deschis :D pup

    ReplyDelete
  9. si eu vreau anticearcanul de la garnier:x doar sa caut in nuanta ivory sau ceva deshis!

    ReplyDelete
  10. @denisa desi sunt deschisa la culoare si repet ador concealing-ul tip kim kardashian, sa stii ca functioneaza foarte bine si nuanta asta pt mine, chiar azi mi-au zis toate colegele ca par atat de treaza si ochii imi par asa de odihniti si stralucitori, pe cand eu muream de somn :))

    ReplyDelete
  11. Cat de simpatica e placa cu animal print!!! :) Sa te bucuri de toate produsele, accesoriile, revistele din lume si felicitari verisoarei tale :*

    ReplyDelete
  12. @anca daca as putea sa si dorm cu ea as face-o :)) o ador pur si simplu. merci mult de tot :*

    ReplyDelete
  13. Ce de bunatatiii! Love the butterfly earrings! Sa le stapanesti sanatoasa! Pup!
    ______________
    http://beautyshinesfromwithin.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. foarte cute achizitiile, sa le folosesti cu placere! Have a great spring!:*

    ReplyDelete
  15. O doamne, trebuie sa am si eu oja aia de la Alix Avien!:X

    ReplyDelete
  16. De ce nu iti periezi genele dupa ce te dai cu mascara?Asa elimii surplusul + bobitele atat de inestetice din varf!Au aspectul ala de picioare de paianjen genele tale rimelate, nu te supara ca ti-o spun.

    ReplyDelete
  17. Poti folosi o periuta de la un rimel pe care nu-l mai folosesti, o speli bine-bine pana ramane curata. Dupa ce iti rimelezi genele,la final periezi cu periuta aceea "nuda":-)genele deja rimelate pt a elimina surplusul.

    ReplyDelete
  18. @Mihaela draga Mihaela, ceea ce te deranjeaza pe tine la genele mele e un lucru care nu se poate remedia oricate periute curate de mascara as folosi ca sa le periez. si nu, nu ma supar ca "mi-o spui", chiar ma amuz pentru ca de nenumarate ori am precizat pe blog ca am probleme cu genele, de la mama natura, insa probabil nu-mi vizitezi foarte des blogul, sau daca o faci nu acorzi atentie la postari, doar te uiti la poze si iti exprimi parerea. o zi buna si multumesc de sugestie :)

    ReplyDelete
  19. @xella merci mult de tot. si tie iti doresc o primavara cat mai frumoasa :*

    ReplyDelete
  20. @anda e o achizitie buna in locul celei de la OPI, insa pretul ma supara si faptul ca sare rapid de pe unghii :D am luat-o o data, mi-am facut moftul si gata :))

    ReplyDelete
  21. Noi in Iasi nu avem magazin Real sa-mi fac si eu moftul cu crackle :)) Placa e ff faina, imi place mult marca Remington. Pup

    ReplyDelete
  22. Imi plac mult primele doua perechi de cercei!
    Pupici!

    ReplyDelete
  23. @adinapup e aiurea fara real.. nu stiu insa daca au sau nu la carrefour

    merci :*

    ReplyDelete
  24. @bettyreviews merci mult de tag, desi a trecut deja luna martie am sa incerc sa revin pe blog si sa fac macar pt alta luna tagul :*

    ReplyDelete
  25. Sa le folosesti cu drag! Pupici!

    ReplyDelete
  26. buna, vreau si eu sa imi cumpar oja de acest gen si daca se poate as dori un pret cat ai dat pe ea ,macar asa estimativ.multumesc anticipat:*

    ReplyDelete
  27. Waw:XCe multe bunatati:X:X:X
    PS:Te invit sa te inscrii la primul meu giveaway;;)
    http://sunshinestar9.blogspot.com/2011/04/my-first-giveaway.html

    ReplyDelete
  28. @Anonim sincer nu-mi mai amintesc pretul exact insa a fost in jur de 30 de ron. Nu ai pt ce

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails