Saturday, March 5, 2011

LOTD: You don't have to be a Victoria's Secret Angel to look like one!

Hey dolls! Stiu ca v-am promis ca voi mai posta ceva la sfarsit de saptamana, un haul, insa am sa ma tin de promisiune pe jumatate, postez, insa nu haul, asta pentru ca am tot postat hauls si mi-era dor sa postez un LOTD. Asadar azi va arat un lotd mai special, desi nu e iesit din comun, de ce spun special? Pentru ca nu sunt chiar genul ala de fata "pink" kinda VS Angel (tin sa mentionez ca nici nu pretind ca seman cu supermodelele, ar fi stupid!), dar pentru ca tot a venit primavara (cel putin teoretic vorbind) si azi a fost soare si destul de cald, am zis sa "incalzesc" putin atmosfera cu un look sun kissed, very bronzy. Si cum in ultimul timp am tot hoinarit pe tumblr, am tot vazut poze cu "ingerii" de la Victoria's Secret si am si revazut ultimele 2 fashion shows din 2009 si 2010 si m-am inspirat pentru machiajul de azi. Nu pot sa spun ca am avut o singura sursa de inspiratie, insa am sa va las o poza cu ingerul meu favorit, Candice Swanepoel.
 Interpretarea mea:


Pozele sunt editate, pentru ca le-am facut cu Macro si "mi-a surprins" toti porii deschisi, de aceea par foarte portocalie. M-am bazat oricum foarte mult pe bronzer, highlight pt pometi, contouring ca sa-mi "sculptez" fata si sa am trasaturi mai proeminente asa cum au supermodelele. Si am "utilizat" si celebra "duck-face" pt tema Victoria's Secret Angel.. all angels need their signature expression!
Eram si mai in tema daca aveam parul cu cateva nuante mai deschise, nu stiu daca observati, dar deja am inceput sa-l deschid, incet-incet.. si luna viitoare s-ar putea sa am o surpriza putin mai mare si mai socanta pentru voi. 
Anyways, sper sa va placa look-ul, nu v-am facut o postare tip tutorial pt ca nu vad rostul, youtube e plin de tutoriale, dar daca este cineva interesat de un anume produs poate oricand sa intrebe in comentarii.
V-am promis si o postare despre eyeliners, va urma cu siguranta, insa intre timp mai am de postat un haul, la care trebuie sa mai adaug un produs nou; dar si vreo 2-3 taguri pe care le-am primit de foarte mult timp si pe care inca nu le-am facut.
Va urez o seara de Sambata superba si o Duminica si mai frumoasa!

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

8 comments:

  1. imi plac machiajele naturale ca acesta :x
    ai niste sprancene superbe!

    ReplyDelete
  2. @denisa merci si ma bucur ca-ti place! sa stii ca am primit multe complimente pt sprancene, lucru care ma si mira, dar ma si bucura, pt ca muncesc destul ca sa le mentin asa si sa le aranjez zilnic, mi-ar fi placut sa fie ele de la mama natura asa, insa ma bucur macar ca le pot "sculpta" intr-o forma naturala dar si eleganta si bine ingrijita si nu par a fi sprancene de "pitzi" :))

    ReplyDelete
  3. Nu am vazut prea des la tine machiaje naturale, chiar iti sta mult mai bine asa, asta e parerea mea :D

    Pup

    ReplyDelete
  4. @adina asta pentru ca nu eram adepta :)) insa in ultimul timp cum nici n-am avut timp de altceva decat "all natural" am inceput sa-mi ies din mana in ceea ce priveste machiajele dramatice, iar ochii mei au devenit mai sensibili la eyeliner asa ca am cam renuntat la heavy make-up.

    pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails