Monday, May 2, 2011

Maybelline's Volume Express Mascara: Really Hot & Really Not

Hey dolls! A trecut cam mult timp de la ultima mea postare (sa-mi fie rusine!), cauza majora este bacul care se apropie cu repeziciune. Stiu ca am fost data disparuta pe facebook asa ca m-am hotarat sa reapar si sa-mi reiau treaba. N-am sa promit ca o sa fie ca inainte, dar voi incerca.

Asadar, azi am sa fac un fel de mini review.



Dupa cum spune si titlul, am sa va vorbesc azi despre 2 (sau 3) rimeluri de la Maybelline. 
Toata lumea stie cat de laudat a fost Colossal Volume Express. Cei de la Maybelline au revenit apoi cu o noua varianta Volume Express si anume The Falsies. 
Trebuie sa recunosc ca aceste 2 rimeluri se afla printre preferatele mele, din cauza pretului si mai ales din cauza calitatii. 

Nu demult am hotarat sa incerc The Falsies pentru ca eram foarte curioasa, dar mai ales sceptica, gandindu-ma de ce l-o lauda toata lumea si pe acesta. 
Dupa ce l-am incercat pe "pielea mea" sau mai bine zis pe genele mele, am realizat de ce. Intr-adevar confera foarte mult volum si alungire genelor fara sa le incarce inestetic sau sa le lipeasca (din pacate nu am poze pentru ca e aproape terminat tubul de rimel), iar periuta e absolut geniala. Singurul lucru care nu mi-a placut la el, e ca s-a uscat foarte repede, nici 2 luni nu a durat (da stiu, e recomandat sa-l folosesti maxim 3 luni, dar totusi am fost dezamagita), lucru care este posibil sa se fi intamplat din cauza faptului ca l-am cumparat din Real, unde stim cu totii ca lumea deschide toate tuburile de rimel. 



La inceputul anului, Maybelline a lansat One by One, cu ocazia Fashion Weeks (daca nu ma insel, oricum a fost foarte promovat acolo) si toti make-up artistii de acolo l-au laudat. 
Sambata l-am gasit la promotie in Real (nu incerc sa fac reclama hyper maketului :)) ) si cum eram foarte incantata de "fratii' mai mari am zis sa-l incerc. 
Spre nenorocul meu, pot sa spun ca sunt profund dezamagita de el, imi lipeste genele, le confera o textura inestetica si este si foarte uscat. Iar periuta pot sa spun ca ma zgarie ingrozitor. Nu stiu daca si voi aveti aceeasi opinie ca mine, insa v-as ruga sa-mi spuneti daca si la voi textura rimelului a fost asa uscata.



Voi mai cumpara One by One? Nu. 
Dar Falsies? Da.

LE: Am uitat sa pun pozele cu genele mele date cu one by one



Sper sa revin cat de curand cu noutati si promit sa va spun ce va urma mai incolo (kind of a personal post), pentru ca am fost intrebata! Va urez sa aveti o noua saptamana cat mai frumoasa si o luna Mai cat mai calduroasa.

& btw, Happy Birthday Daddy! 

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

25 comments:

  1. Hei.Ai putea face o poza fara si una cu rimelul Falsies??Ma intereseaza sa-l cumpar,dar vreau sa ma conving mai intai de asta:P
    Cand vei avea timp:*

    ReplyDelete
  2. Succes la bac !!
    Si eu cred ca e din cauza faptului ca l-ai cumparat din real . Am vazut multa lume deschizand produsele sigilate chiar daca exista testere..

    ReplyDelete
  3. Hei!

    Welcome back! Eu nu am incercat niciunul din cele mentionate de tine, doar colossal care mi s-a parut super. Stiu ca nu e bine, dar de obicei testez rimelul inainte sa il cumpar.

    Te pup!

    ReplyDelete
  4. @sunshine dupa cum am precizat si in postare, din pacate nu am cum sa fac o poza realista, pentru ca aproape s-a terminat rimelul si o sa-ti faci o parere gresita despre el. atunci cand voi cumpara un nou tub, promit ca voi face :*

    ReplyDelete
  5. @dariaa merci mult! E posibil ca asta sa fie cauza, recunosc ca am deschis nu doar un tester ci si alte 2 tubulete de rimel, toate pareau la fel de uscate :(

    ReplyDelete
  6. @sense merci! falsies chiar ti-l recomand! ai grija insa sa nu alegi unul care e uscat deja.. celalalt nu pot sa zic ca-l recomand, astept insa pareri si de la fetele care l-au incercat sa vedem ele ce spun

    ReplyDelete
  7. Mi-a placut si mie un timp Colossal Volum Express, dar parca mi-a ajuns cat trebuie sa curat toate picatelele de mascara care cad de pe gene :| E singurul rimel de la care patesc asta!! Si s-a intamplat la 3 tuburi consecutive.. Big not not din cauza asta :|

    ReplyDelete
  8. @lauren trebuia sa fie si un dezavantaj la el nu? :)) eu patesc asa la toate rimelurile, probabil si din cauza faptului ca am tendinta de a-mi atinge ochii constant, pentru ca-i am sensibili.

    ReplyDelete
  9. WELCOME BACK! chiar iti duceam lipsa de mult timp, dar am zis ca nu te intreb si eu unde esti. Fiecare avem problemele noastre:)
    Si eu am rimelul One by one. Imi lipeste un pic genele, dar e okei.. Nu e cel mai rau rimel.
    Si nici nu e asa uscat al meu..:))

    ReplyDelete
  10. chiar am vrut sa-l incerc,acum nu cred ca mai vreau.mersi.pupici

    ReplyDelete
  11. Look who's back! I missed you and your posts!

    ReplyDelete
  12. @denisa merci, puteai sa ma intrebi :)) nu ma deranjeaza.
    N-am zis ca e cel mai rau rimel, dar nici cel mai bun nu e, iar pentru mine nu e bun deloc.

    ReplyDelete
  13. @Modniza eu nu-l recomand, poate altor fete le place.. pupici

    ReplyDelete
  14. Ma bucur ca tie iti place the Falsies...faptul ca s-a uscat asa de "devreme" nu cred ca e din cauza magazinului de unde l-ai cumparat. Eu l-am luat de la B&B si mi s-a uscat asa de tare dupa nici o luna ca nu l-am mai folosit. Ai un blog frumos! Felicitari!:)

    ReplyDelete
  15. Mie imi place one by one :p wb:*

    ReplyDelete
  16. Mi se pare ca ambele incarca genele. Insa Falsies arata spectaculos, intr-adevar. :)

    ReplyDelete
  17. Nu pot sa inteleg, eu sunt absolut indragostita de One by One, imi face niste gene cum n-am crezut ca pot avea!! Si le separa sublim!!! Ce s-o fi intamplat, o fi formula de vina? Stii ca sunt si unele produse "cu ghinion"... poate ai nimerit unul din acelea?? :(

    ReplyDelete
  18. @Rux merci mult. Nu stiu ce sa mai zic sincer, parerile sunt 50/50.. e posibil sa fie si formula mai uscata, dar vad ca unele fete spun ca nu li s-au uscat rimelurile asa repede.

    ReplyDelete
  19. @Koko ma bucur ca-ti place :* si merci

    ReplyDelete
  20. @Anca am auzit fete care si ele spun ca sunt indragostite de One by One, am auzit fete spunand ca il urasc (pe mai multe siteuri nu doar bloguri) Eu daca tot mi l-am luat il folosesc pana nu se mai poate :)) Nu stiu daca e formula, sunt curioasa daca formula lui generala e mai uscata/densa..
    Repet e posibil sa fie din cauza ca l-am luat din Real si acolo toate rimeulurile se desfac si prind aer

    ReplyDelete
  21. poate cu vremea isi revine si e mai ok. Eu tot la colossal raman de la ei :x

    ReplyDelete
  22. One by one l-am incercat o singura data si nu pot sa spun cum este.Insa preferatul meu este Collosal.Nu pot sa renunt la el.Insa cel cu ambalajul mov trebuie sa-l incerc si eu.Am o intrebare:cat costa acesta in Romania?Pt ca aici in Grecia este 15 euro,in America in jur de 7 dolari..:/

    ReplyDelete
  23. @libertat sincer si-a revenit intr-un timp era chiar ok. acu ca a dat caldura parca a inceput sa se topeasca si iar sa-mi incarce excesiv genele.. sa vedem ce se mai intampla cu el

    ReplyDelete
  24. @isabella imi pare rau ca nu ti-am raspuns mai devreme.
    eu pe one by one am dat aproximativ 28 ron.. pretul real insa este de 36 ron (in hypermarketul real).
    falsies l-am cumparat cu 35 ron cam asa dar stiu ca e mai ieftin acum.

    in grecia mi se pare FOARTE scump.. 15 euro?! cam 60 ron :| prea mult.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails