Tuesday, May 24, 2011

Update: Me & personal stuff.

Sunt absolut convinsa ca deja v-ati saturat voi de cand va tot zic ca "nu am timp de blog din cauza bacului". 
Intr-adevar asa este, insa recunosc ca am si vrut sa evit un timp "lumea makeup-ului'. 
V-am promis ca am sa va fac un update cu ceea ce se intampla cu mine si absenta mea. 
A venit momentul s-o fac, mai am 2-3 zile de mers la liceu, lucru care oarecum ma intristeaza, dar sunt si fericita sa incep un nou capitol in viata.

Si anume, ma voi muta la Oradea. Unde voi face cursuri de makeup. Pentru o perioada de timp, acolo am si mai multe cunostiinte in "domeniu" ca sa zic asa si consider ca e mai bine pentru mine. Stiu ca ideal ar fi fost sa le fac la Bucuresti, insa nu o voi face, nu inca.

De asemenea voi renunta la facultate, pentru un timp. E alegerea mea si pentru un moment asa e cel mai bine pentru mine. N-as vrea sa fiu judecata pentru chestia asta insa I really need a break. Si asa ma judeca cei din jur, dar sincer chiar nu-mi pasa, pentru ca la urma urmei e viata mea. 
E greu si e ciudat sa stii ca o iei de la zero in alta parte unde totusi nu esti chiar "ca acasa", unde stii ca ai toate asigurate si asa mai departe. Insa am incredere ca o sa fie bine.

Momentan atat va pot spune ca n-am prea investit in makeup in ultimul timp decat in cel "drugstore". In caz ca am vazut ceva ce mi-a placut sau chiar am avut nevoie de produsele pe care nu le mai aveam. 
Lookuri noi nu prea am mai creat, pentru ca m-am folosit de I dream of Nevis by NYX pentru lookuri neutre, iar recent (in ultimele 4-5 zile), de noile achizitii, despre care sper sa apuc sa va spun mai multe intr-un post viitor. 

Am sa va las totusi cateva poze cu "joaca" de astazi. As vrea sa precizez faptul ca e posibil sa fac update mai des la  facebook  decat o voi face la blog. De aceea v-as ruga sa verificati acolo sa vedeti ce mai e nou daca vreti sa aflati. 




Stiu ca nu este nimic deosebit, mai mult m-am jucat cu quadul de la Rimmel O14 - Bold Behavior si rujul Lasting Finish 028 - Celeb tot de la Rimmel. 



Machiajul a fost oarecum inspirat de lookurile lui Christian Dior pentru primavara-vara 2011.



Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

37 comments:

  1. Bravo!Imi place modul tau de a gandi.Si eu am renuntat la facultate un an dupa ce am terminat liceul si nu a fost un capat de tara.Lumea nu are de ce sa te judece pentru ca vrei sa-ti urmezi propriile instincte si sa faci asa cum iti dicteaza tie inima , nu mai baga in seama,numai tu stii ce este bine pentru tine.Te pup si mult succes in tot ceea ce vrei sa faci!

    ReplyDelete
  2. @laura merci mult. din pacate in ziua de azi in romania daca faci o facultate o cam faci pe bani si foarte multe si BUNE pile.. apoi ca sa ai un loc de munca asigurat iti trebuie si mai multe pile. e trist, dar e realitatea.
    merci mult de tot si te pup! la fel si tie iti doresc!

    ReplyDelete
  3. te apreciez ca nu te duci direct la facultate.. mie imi pare rau ca m-am dus si mi-am ales o facultate asa ca suna bine, nestiind sa ma gandesc ca poate nu o sa gasesc de munca in domeniu. E bine ca nu te grabesti. O sa iti dai seama mai bine mai incolo ce vrei sa faci, mai ales cand o sa auzi si ce au ales colegii tai si ce sanse au totusi sa profeseze in domeniu. Asa ca take your time.. eu as fi vrut s-o fac :) :*

    ReplyDelete
  4. @miuri din pacate am avut nesansa sa fac un liceu tehnic. sau poate din fericire nici nu stiu ce sa zic. am sa ies cu o diploma de aici si m-as putea angaja, asta daca as si stii ce trebuie sa fac cu specializarea de tehnician in automatizari. daca mi-ar fi placut si as fi si invatat ceva in liceu o facultate ar fi fost buna, insa cum nu-mi place.. o fac degeaba. ca sa fiu sincera as fi vrut sa ma orientez catre psihologie pt ca chiar imi place, insa in ziua de azi e plin de "psihologi" si psihologi.. asa ca am vaga presimtire ca o voi face degeaba.
    :*

    ReplyDelete
  5. tocmai ce ziceam.. spre psihologie m-am orientat eu si nu am facut bine. Sa nu mai zic ca mi-am ales si masterul cel mai aiurea din punct de vedere al locurilor de munca.. dar macar am satisfactia ca imi place si chiar am aflat multe chestii. Da, liceul tehnic cred ca e mai de ajutor pentru a te angaja.. comparativ cu mine care am facut mate-info. Sa speram ca o sa ajungi departe cu ceea ce iti place.. adica make-up :) si nu mai ai nevoie sa te stresezi de facultate.

    ReplyDelete
  6. @miuri exact.. si pe mine ma fascineaza psihologia, dar deja sunt PREA MULTI :)) care vor fi si se vor vrea a fi psihologi.
    da, asa e tehnic ar fi mai avantajos, dar nu pt o fata, nu una ca mine.
    merci mult de tot exact asta e si ideea mea.

    ReplyDelete
  7. Mie nu mi se par multi:)) pentru ca eu ma gandesc la psihologii cu adevarat psihologi si nu ii iau in seama pe ceilalti :)) Faza e ca daca vrei sa fii cu adevarat psiholog trebuie sa ai si foarte multi bani :) asta e buba.. dar asa, peste ani.. dupa ce te vei fi realizat in domeniul care iti place ai putea sa faci psihologia doar ca sa afli lucruri super interesante si ca sa vezi cat de mult conteaza unele aspecte in viata noastra :) E super interesanta, pacat ca la noi degeaba inveti.. tot oamenii cu pile au acces unde trebuie :) Scuze ca te-am spamuit atata :)) :*

    ReplyDelete
  8. @miuri ca bine-ai pus punctul pe i! that's my point! exact de-aia nici nu-mi permit momentan s-o fac si exact de-aia as vrea s-o fac pe viitor!

    si sa stii ca sunt destui de multi care sunt la psihologie/au terminat.. cunosc nu mai putin de 8 persoane care au la activ facultatea asta :)) din pacate romania nu-i tara care sa stie sa se foloseasca insa de adevaratii psihologi.

    cat despre spamuit nu-i nicio problema, chiar mi-a facut placere sa descopar ca mai e cineva care gandeste ca mine, :*

    ReplyDelete
  9. Felicitari pentru deciziile tale! Eu m-am grabit sa ma inscriu la o facultate imediat ce am terminat liceaul, si rau am facut...am facut doar un semestru, nu mi-a placut:(. Apoi m-am inscris la alta, din nou o mare prostie, am terminat-o si atat, nu-mi foloseste la nimic. Abia dupa ce am inceput sa lucrez, mi-am dat seama ce facultate tre sa urmez...iar acum o termin :). Asa ca gandeste-te bine...ai tot timpul din lume!
    Hey, cand esti prin Oradea da un semn, poate ne intalnim:-*

    ReplyDelete
  10. @simi uite alt exemplu :)) ma bucur ca-ti termini facultatea care chiar iti trebuie. (ce facultate?)

    cat despre oradea, de obicei sunt acolo in vacante (sau mai bine zis eram, dupa ce termin cu bacul o sa fiu permanent - sau pentru o perioada destul de mare de timp - acolo.) :*

    ReplyDelete
  11. Eu am terminat liceul pedagogic...deci lucrez ca educatoare:). Prima facultate a fost Administratie publica(doar un semestru:). Apoi am terminat Asistenta sociala. Iar acum sunt la Management, vreau sa fiu director de gradinita, si am nevoie de o faculate in domeniu, plus ca-mi si place:).
    Ok, cand ai timp si vrei da un semn...iesim la o cafea:). Pup!

    ReplyDelete
  12. @simi am vazut ca esti educatoare, e o meserie tare frumoasa si intr-adevar director de gradinita e superb.

    merci mult de invitatie. te pup

    ReplyDelete
  13. Eu zic ca e foarte bine ca nu te incurci cu facultatea fix acum.. Uneori e bun un 1an-2 de respiro..Dupa 12 ani de stres:|
    Si mai ales ca vei fii intr'un oras nou:) Eu iti urez mult mult succes in tot ceea ce vrei sa faci:*

    ReplyDelete
  14. @denisa merci :* ca sa fiu sincera nu-i chiar asa de nou orasul pentru mine.. :D

    ReplyDelete
  15. Eu sunt din Oradea si habar nu am de niciun curs de make-up:">, deci imi zici ce curs vrei sa urmezi?:d

    ReplyDelete
  16. @byutzika momentan n-am cum sa-ti zic ca nu-i stiu nici eu numele

    ReplyDelete
  17. Aaaa ok, eu am auzit de ceva curs de make-up de vreo cateva saptamani. In rest stiu ca este o scoala de cosmetica(fara machiaj), coafura etc numita Henri Coanda:d

    ReplyDelete
  18. @byutzika intr-adevar este si scoala (la care ma tot bat ai mei la cap sa merg, dar nu o voi face ca nu-mi place) dar stiu ca e si un curs de vreo 7 luni sau ceva de genu nu stiu exact detaliile pt ca n-am fost sa ma interesez exact ce si cum

    ReplyDelete
  19. Sa scrii neaparat pe blog sau sa ma anunti cumva cand afli detalii. Te pup!

    ReplyDelete
  20. @byutzika o voi face :P dar mai sigur poti sa ma adaugi pe mess pe id superficialdoll :)) asta in caz ca mai neglizez iar blogul :| sper sa nu.. dar totusi. pup

    ReplyDelete
  21. hey..bine ai revenit printre noi..
    te inteleg la capitolul pauza...si eu as fi vrut sa-mi dau licenta la anu in februarie nu acum in vara insa parca nu ma lasa sufletul...cred ca toate au timpul lor si cu cat le aman mai mult cu atat nu mai ai chef de ele (asta e parerea mea)...
    desi tineam mortis ca nu voi da licenta acum totusi am ales sa o dau...nu se stie ce mai apare pe parcurs...
    si asta pentru ca mie personal mi-ar placea sa-mi intemeiez o familie dupa facultate si licenta aia mi-ar sta ca o piedica in calea "fericirii":D
    in fine..aberez:)
    e bine totusi ca in pauza asta faci ceva folositor pentru tine...ma bucur sa aud ca vrei sa faci cursuri de make up...e un pas mare :*..
    pupici si succes la bac!

    ReplyDelete
  22. @bondarica merci mult :*
    uite aici ne diferentiem foarte mult, consider ca in viata asta e timp pentru toate, cu conditia ca tu singur sa stii cand a venit timpul sa faci ceva anume. :)) + n-am nici cea mai mica intentie de a-mi intemeia o familie, nu acu si nici in viitorul apropiat. :D merci din nou si te pup

    ReplyDelete
  23. Asa ma gandeam si eu dupa licenta, sa imi iau un gap year..dar sincer nu cred ca se merita..in 3-4 luni de relaxare iti trece toata oboseala si saturatia. Eu zic sa te mai gandesti. Ideea este ca va veni un moment in care vei spune "vai ce ma plictisesc..mai bine dadeam si la facultate..", doar daca nu te angajezi si atunci nu prea vei avea timp sa te plictisesti :p

    ReplyDelete
  24. @pinkie la cum ma cunosc nu o sa ma plictisesc cu siguranta :)

    ReplyDelete
  25. Mult succes si sa pastrezi atitudinea asta! Atata timp cat esti fericita, altceva nu mai conteaza! ;) Bafta la examene, sa scapi cat mai repede si sa te distrezi la Arad!! :)

    ReplyDelete
  26. eu am o colega care e si la master dar a si facut cursuri de make`up.le poti imbina,dar tu stii mai bine.mult succes la bac!

    maria

    ReplyDelete
  27. @maria trebuie sa-ti si permiti sa le imbini.. daca face masterul si a facut si cursurile inseamna ca si-a permis. merci mult

    ReplyDelete
  28. Wb gagica! :* Bafta la bac, o sa vezi ca e destul de simplu :P. pup:*

    ReplyDelete
  29. Stii parerea mea, eu iti doresc tot ce e mai bun pentru tine si un singur lucru imi doresc pentru tine mai departe: sa fii hotarata si convinsa ca asta e alegerea cea mai buna. Decat sa-ti alegi o facultate care sa nu-ti placa, doar de dragul de a avea o diploma, nu merita. But again, sa nu renunti la facultate doar ca sa te odihnesti dupa 12 ani de scoala :| Hai sa fim seriosi, ca nu se streseaza nimeni in liceu :)))) Cu totii ne-am dorit sa avem "anii aia de liceu" in care sa ne distram. Dupa parerea mea, adevarata munca e in facultate, si acolo dai nas in nas cu greul, cu viata, mai ales daca te muti in alt oras. O spun din experienta proprie, ca stiu cum am ajuns in Bucuresti, si stiu acum cum ma intorc acasa. Important e sa stii sigur ceea ce vrei, sa fii hotarata si decisa, sa nu regreti mai tarziu alegerea. Stiu ca n-o vei face, but think about this.. Lucrurile se fac la timpul lor pentru fiecare om in parte, odata ce-ai trecut de timp, nu mai ai cum sa recuperezi. Ma bucur ca iti urmezi pasiunea si stiu cat esti de hotarata sa o faci :) Then that's great! :D Si sa vii in vizita acasa, te astept!!! :*

    ReplyDelete
  30. Nu trebuie sa te gandesti ca te judeca cei din jur,tu stii ce e cel mai bine pt tine.Eu,fac facultatea de asistenta sociala degeaba,nici nu-mi place,nici nu sunt bine platiti a.s,etc.Am ales facultatea asta ca am fost indrumata de cei din jur ca spuneau ca ar fii de viitor,si cand am fost la practica la directia de a.s si am vazut ce e acolo si in ce conditii lucreaza am regretat amarnic alegerea facuta.

    ReplyDelete
  31. @lauren merci :)) nu ma asteptam la comentariul asta de la tine mai ales ca imi cunosti liceul, n-ai cum sa zici ca nu te streseaza nimeni in liceul ala! :)) o sa vin in vizita, promit <3

    ReplyDelete
  32. @preciousboutique imi pare rau sa aud asta... uite vezi astea-s motivele pt care inclin mai mult sa nu fac o facultate, cel putin nu acum.

    ReplyDelete
  33. Te asteapta niste award`uri la mine pe blog. :*

    ReplyDelete
  34. Heeei! Vin si eu, mai tarziu, dar vin... sa-ti spun ca iti urez multa bafta la Bac, sunt convinsa ca totul o sa fie mai mult decat ok. Cat despre alegerile facute, nu sunt in masura sa comentez, vreau doar sa fii convinsa ca toate alegerile pe care le faci in viata sunt pentru ca asta ti-e drumul pe care trebuie sa-l urmezi, toate se intampla cu un scop si scopul e in toate.
    Te pup si sper sa ne auzim, sa ne tastam... si de ce nu poate sa ne si vedem intr-o buna zi.
    Te pup! Toate cele bune.

    P.S. Astept sa povestesti aventuri si chestii...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails