Saturday, July 23, 2011

Is time to get back to business

Hello dolls! It's been a while. Aproximativ 2 luni (fara o zi). Chiar n-are rost sa-mi cer scuze sau mai stiu eu ce, ca am tot facut-o dar tot am chiulit de pe blog. Azi, pot sa spun, ca oficial s-a terminat balamucul. De ce spun asta? Nu stiu cate dintre voi au la prieteni contul meu privat de pe facebook, insa chiar daca nu-l aveti am sa va spun acum.

Oficial, de azi, sunt studenta. Va mirati nu? Sincer si eu. Sunt studenta la Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti la Stiinte Administrative - Asistenta manageriala si secretariat (human resources). Eram hotarata sa nu fac facultatea si sa plec la Oradea, insa din mai multe motive, mai mult sau mai putin personale, m-am ambitionat, chiar incapatanat sa bag dosare la diferite facultati si iata ca am reusit. Vestea buna e ca sunt 100% hotarata sa fac si cursurile de machiaj. Mai greu si mai lent dar le voi face pe toate. Deci impusc mai multi iepuri dintr-o lovitura. Ca sa fiu sincera sunt fericita intr-o oarecare masura. Ceea ce n-as vrea insa e sa apara comentarii de genul "ti-am spus eu ca se poate", pentru ca nu cunoasteti motivele reale ale intregii intamplari si nici n-are rost sa intru in amanunte. Atat stiu momentan ca tot ce-mi doresc acum este o vacanta, departe de internet si stres! Help anyone?! 

Asadar, azi am sarbatorit (ca tot n-am facut-o dupa ce am luat bac-ul) prin "munca". M-am pus pe facut un look. N-am avut inspiratie sincera sa fiu, insa youtube m-a salvat. 
Look-ul se numeste Berry Mojito (sper ca nu-l pocesc) si tutorialul il gasiti pe youtube la MakeupGeek. Nu l-am facut pas cu pas, mai repede m-am inspirat din pozele de pe site-ul ei. 

Iata ce-a iesit:
(ps: scuzati faptul ca pozele sunt editate, ochii mei sunt extrem de rosii si obositi, iar picaturile de ochi mi s-au terminat, inca puteti vedea firicelele de sange pe ochii)




Va doresc sa aveti un weekend cat mai frumos!

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

15 comments:

  1. Mi-a fost dor de posturile tale!!:*:*:*: Imi place lookul:X

    ReplyDelete
  2. WB! :D Si ti-am spus eu c-o sa ramai pe aproape? :)) There you go! Next urmeaza o "excursie" la Bucuresti, if you care to join me! :> puuup!

    PS: isn't that a nice Berry Mojito? :X Me likes!

    ReplyDelete
  3. @Lauren uhm I'm sorry but I'm way too busy lol neah joking! I'd love too. Try not to drink my Mojito eh.

    ReplyDelete
  4. ma bucur ca ai reveit:*:*:*....

    ReplyDelete
  5. Welcome back!:* Foarte frumos look-ul! :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails