Friday, September 3, 2010

Fall 2010 Make-up Trends

Acest post, este in totalitate cu si despre trend-urile in materie de make-up sezonul acesta! Asadar sa incepem:

We looove berries! - Rujurile in nuantele fructelor de padure
Culoarea predominanta va fi si de data aceasta rosul. In diferite nuante de coacaze, fragi, mure, afine samd.

Cleopatra's Wing is back!  - E timpul sa scoatem tusul negru
 Era si timpul ca, ochii accentuati cu codita neagra a la Cleopatra sa revina, inca mai avem de invatat de la ea in materie de seductie!


Let's go nude.. but not nude eyebrows! - Sa accentuam sprancenele
Daca sezonul trecut, in trend erau sprancenele aproape "sterse" sezonul acesta avem parte de exact opusul acelui trend. Se pune accent pe sprancenele bine-definite, chiar exagerate si fantasy.


Glitzzy glam - Cam asa rasuna o voce in capul meu and vine vorba de acest trend
Daca esti o fire indrazneata, sau vrei sa frapezi intr-o seara out, sau de ce nu la un eveniment monden, o foarte buna alegere ar fi machiajul de tip "glitter".


J'aime l'automne! - Ador toamna
Cam asa s-ar traduce acest trend, fiind sezonul tomnatic, unul dintre trenduri este chiar utilizare culorilor toamnei. De la cupru, galben, portocaliu, auriu, brun pana la cafe au lait.


Build me cheeks - Trasaturi sculptate
Nu ai nevoie de prea mult fard, sau ruj, foloseste doar un rimel si ai grija sa folosesti un bronzer care sa te ajute sa-ti sculptezi fata asa cum iti doresti.


We speak dramatically - Just a drama queen! 
Daca pana acum erai regina dramei, doar prin felul in care te comportai, acum trendurile iti dau voie sa fi o regina a dramei si in materie de make-up. Dar nu exagera! Ti s-a intins din greseala creionul sau rujul? Nu este nicio problema, trebuie doar sa stii cum sa porti un astfel de machiaj.

 
Ei bine, cam astea sunt trendurile toamna-iarna 2010-2011, totul se bazeaza pe un make-up minimalist, daca ai accentuat ochii, renunta la accentuarea buzelor; ai ales un ruj intens? Atunci go without eyeshadows. Vrei o fizionomie cat mai perfecta? E ok, ai voie sa-ti accentuezi fata, dar uita de eyeshadows & lipsticks! 
Intr-o oarecare masura, este un sezon al extremelor, dar se mentine balanta de minimal. 

Have a great day! Doo da doo.. life's good but not great!

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails