Saturday, September 25, 2010

Halloween Series: Rihanna Who's That Chick

Heya dolls! De ceva timp ma tot gandesc sa fac niste look-uri potrivite si pt Halloween, dar sa fie si wearable (logic nu day-to-day!). Si cum sunt obsedata de Who's that chick by Rihanna si m-am indragostit de machiajul pe care ea-l are in clip, am decis ca primul make-up din seria Halloween sa fie tocmai acesta. Mi-a luat ceva timp sa-l fac mai ales ca n-am avut tocmai acel galben pe care-l are ea, dar eu zic ca m-am descurcat foarte bine. O sa va spun pas cu pas ce am facut.
 De data asta, n-am inceput cu fondul de ten pt ca este un make-up prea incarcat si ca sa imi iau o marja de eroare, am lasat fondul de ten pe sfarsit. Am aplicat concealer, un strat de pudra pe pleoape, apoi eye primer by ELF, inca un strat de pudra si pt a face galbenul meu sa iasa in evidenta si mai tare, am adaugat si NYX eyeshadow base (white) intr-un strat subtire, apoi inca un strat subtire de pudra (prin toate aceste straturi de pudra, am evitat strangerea primerelor in pliul pleaopei). Daca faceti asa baza machiajului, cu straturi subtiri, machiajul va rezista timp indelungat, iar culorile (daca nu aveti unele asemanatoare ca cele folosite de make-up artistii Rihanei) sa iasa si mai mult in evidenta. 
Pentru a obtine galbenul intens, primul strat de fard, a fost fardul crema (cel transformat de mine) de la Seventeen.
Apoi au urmat rand pe rand celelalte, galben, am facut cut-crease cu acel brown mat, am blenduit bine partea superioara a maronului, dar si in coltul extern al ochiului, pt ca eu n-am forma ochilor Rihannei si daca lasam cut-crease intreg, ochii mei pareau si mai rotunzi si nu asta era efectul pe care-l voiam. Oricum din cum vad eu poza cu ea, nici ea n-are cut-crease intreg. Apoi am aplicat combinatia pt high-light.
 Si cum niciodata nu-mi place mie sa fie urmat pas-cu-pas dupa poza sau ce fac altii, combinatiile de culori stau la baza intregului make-up. Pe lower lash-line am aplicat din nou combinatia de galben (in coltul interior) si noua combinatie de verde (in coltul extern, extinzand pana unde mi s-a parut mie ca e ok).
Dupa cum observati, pe un roz foarte aprins, aproape fuchsia, scrie lips. L-am folosit dupa ce am aplicat rujul NYX Round Lipstick - Strawberry Milk, cu degetul, am aplicat usor fardul si am blenduit pt a obtine o culoare asemanatoare cu ceea ce poarta Rihanna (asta pt ca n-am niciun fel de ruj care sa semene in vreun fel cu ce are ea). La final (partea de eye make-up) am aplicat gel linerul, pe care nu l-am extins atat de tare ca la ea pt ca nu-mi sta bine, si 2 straturi sanatoase de mascara, doar dupa ce am intors genele cu clestisorul.
 Si ca machiajul de Halloween sa fie complet, am definit sprancenele, am aplicat fdt, apoi am conturat fata cu bronzer si am aplicat un strat sanatos de blush bubble-gum pink. Pt buze, am folosit ruj, stratul de fard de care v-am povestit mai sus, si un strat destul de generos de gloss. 
Hair: Normal, mi-am facut carare intr-o parte, am ales o parte din par si l-am dat pe fata, asa cum are si Rihanna, l-am tapat bine, iar restul l-am strans la spate (chiar nu ma gandeam sa ma si tund ca ea :lol:)
Tin sa precizez, ca nu pretind in niciun fel ca seman cu Rihanna, acest make-up este facut strict pt distractie si pt Halloween.
Lista produselor:
Face:
Rimmel - Renew&Lift Concealer 100 Ivory
Revlon Colorstay Foundation 180 Sand Beige
Avon Color Trend Translucent Powder Light
No name Bronzer
NYX Blush 05 Pinky
Eyes:
ELF Eyelid Primer
NYX Eyeshadow Base White
Seventeen Eyeshadow Sparkling 24k Gold
NYX Make-up Kit S104
ELF Cream Eyeliner Black 
Avon SuperShock Gel Eyeliner
Bourjois Mascara 1001 Cils 1001 Lashes Black 
Lips:
NYX Round Lipstick Strawberry Milk
NYX Make-up Kit S104 (fuchsia eyeshadow)
NYX Round Lipgloss 13 Peach
Mi-as fi dorit sa fi folosit si gene false, dar din pacate adezivul din dotare nu mai era bun, so.. urmatoarea alocatie (da inca mai am asa ceva!) merge pe adezivi deja urmaresc 2 tipuri de adeziv de pe genutze buhahah!
Sper sa va placa si sa va fie de folos, in cazul in care incercati acest make-up mi-ar placea sa vad pozele voastre. Le puteti trimite pe adresa superficialdoll@yahoo.com
Tin sa precizez faptul ca acest tip de make-up nu l-am facut dupa un tutorial, ci doar dupa poza de fata (stiu ca si Andreea a incercat ceva tot dupa poza asta), am dat de curiozitate search pe youtube sa vad clipul si am vazut ca sunt mai multe tutoriale pt machiajul asta.
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

12 comments:

  1. Ce culoare de galben frumoasa!! :D Imi place si iti sta bine cu cut crease :D
    luuuv >:D<

    ReplyDelete
  2. E chiar superb, probably your best! ^.^
    Si culoarea aceea merge asa de bine cu cea a ochilor tai! bravo! <3

    :*

    ReplyDelete
  3. @alexandra thanks doll! trebuie sa recunosc ca v-am si ascultat sfaturile in legatura cu camera foto si cu editarile :D pe langa faptul ca-mi si place in realitate, imi plac si pozele cum arata :D :* <3

    ReplyDelete
  4. Super :x! Imi place! Ai putea sa pui pozele mai mari sa nu mai faci colaje ca sa se vada mai bine fara sa fie nevoie sa dau click pe ele :D

    ReplyDelete
  5. Iti vine cel mai bine si mi se pare ca e cel mai frumos lucrat de tine pana acum!

    ReplyDelete
  6. Hey! Ti'a iesit foarte foarte foarte bine :X love it !

    ReplyDelete
  7. @adina merci! mm ok, colajele le fac ca am zis ca si asa am postarile lungi, mai pun si o groaza de poze le fac si mai lungi. te pup

    @Iulia merci :*

    @Andreea thanks :*

    ReplyDelete
  8. ti-a iesit super...si imi place si cum iti sta :D
    e o versiune ceva mai cuminte a look-ului ei :D

    tot mi-am propus sa-l fac si eu dar nu mai gasesc timpul necesar sa ma mai si joc din cand in cand.. :(

    p.s. pozele arata f bine :D pup!:*

    ReplyDelete
  9. @koko thanks :* daca nu mi s-ar fi uscat adezivul de gene era mai wild :-l chiar vreau sa vad look-ul asta recreat de tine! sper sa-ti faci putin timp te pup!

    ReplyDelete
  10. cred ca look-ul asta ti se potriveste perfect! in contrast cu irisul iti evidentiaza si mai tare ochii

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails