Tuesday, September 28, 2010

So random..

Hey dolls! Poate va surprinde faptul ca fac aceasta postare acum la ora asta, dar o sa intelegeti cum de sunt acasa. De precizat este faptul ca aceasta postare n-are foarte mare legatura cu make-up-ul, este o postare de-aia kinda personal. Poate o sa vi se para ciudat sau chiar stupid ceea ce va voi spune, insa trebuie sa o fac. Stiu ca majoritatea celor care au blog-uri primesc comentarii rautacioase (nu stiu si nici nu ma intereseaza motivele acestor comentarii) ceea ce vreau sa spun insa, e ca desi de cele mai multe ori aplic regula cum ca "indiferenta doare mai tare" am momente in care nici nu vreau, nici nu pot sa tac. Adica sa nu mire pe nimeni daca fac gura cuiva care ma calca pe coada. Pt ca desi am doar 18 ani, am trecut prin anumite lucruri care m-au invatat sa nu ma las calcata in picioare sau intimidata de nimeni, mai ales prin prisma internetului unde toti sunt zmei si viteji. Interesant este insa ca pana acum n-am primit decat comentarii rautacioase la adresa mea,  personal, adica cum arat, nu s-a luat nimeni strict de postarile mele sau de continutul blogului. Daca tot e "beauty blog" (desi nu prea pot sa spun ca e beauty blog, scriu si chestii random si personale) de ce nu aveti lucruri de obiectat in privinta muncii mele? Nu consider in niciun fel faptul ca ma schimonosesc in poze, n-am tenul perfect si am par (BLOND) pe maini ar afecta in vreo masura ceea ce stiu sa fac (nu numa la make-up ma refer), cum vorbesc, cum ma comport cu lumea, sau cat de mult/sau putin ma duce capul. Let's face it, n-am afirmat niciodata ca sunt vreo frumusete, sau vreo papusa Barbie, ca sunt perfecta sau vreo diva, NU! Din contra. Nu stiu care dintre noi e perfect, ca nici macar Barbie nu e perfecta (aia n-are nici creier nici sentimente). In opinia mea, faptul ca tin un blog nu inseamna ca trebuie sa ma invelesc intr-un ambalaj frumos colorat si sa ma prezint asa cum nu sunt, doar de dragul de a tine un blog sau de a avea vizitatori. Asta sunt, asta stiu sa fac, ma perfectionez cu timpul, cui ii convine e ok, cui nu.. si mai ok. Faptul ca am nu stiu ce defect fizic nu inseamna ca nu-s in stare de ceva sau din contra ca le stiu pe toate, n-am cum sa le stiu pe toate. Sunt om, nu sunt ca toti ceilalti din jur, am o personalitate, sunt cineva (sau poate un nimeni pt unii) si ma cheama Dodo. Faptul ca am blogul sub numele de "Superficial Doll" nu inseamna ca sunt o papusa aproape perfecta, dar nici ca sunt superficiala. Ba chiar din contra, numele l-am ales special pt ca nu este nimic altceva decat o aparenta. Si ca sa o inchei frumos, nu pot spune decat ca blogul asta e facut de un om (ciudat) pt alti oameni (normali sau ciudati). Nu-mi pare rau daca nu ma ridic la asteptarile celor din jur, pt ca ma ridic la asteptarile mele. Imi place sa nu fiu perfecta, iar acest blog e pt cei care nu-s perfecti. Daca te consideri perfect/a iti spun de pe acum: multumesc de vizita, dar aici nu este locul tau.

Si daca tot sunt acasa, sa va zic si de ce sunt, pt ca sunt racita (damn!) si am fost la doctor, apoi m-am grabit la farmacie sa-mi iau medicamentele si sa ma uit dupa brosurile Vichy cu fondurile de ten, pt ca Anda m-a facut tare curioasa in legatura cu nuanta care mi s-ar potrivi de la Normateint. Ei bine spre marea mea dezamagire, am gasit brosurile, dar toate pliculetele erau luate. Asa ca m-am dus la standul cu produse Vichy si am dat buzna la testerele de la Normateint. Am incercat nuantele 15 opal (are undertone roz) si 25 nude (e putin mai inchis, si un undertone bej, aproape maron), nu pot sa spun ca mi se potriveste vreuna mai bine decat cealalta, sunt undeva intre ele, pt ca am undertone galben la ten, iar opal ma face cam roz. Deci, mai degraba as merge pe sugestia Andei - nuanta 25 nude. Si daca tot am adus vorba despre fondurile de ten, ma gandeam sa fac un mic research si cu ajutorul experientei personale sa fac o postare strict legata de fondurile de ten potrivite oricarui ten, & so on. Voi ce spuneti?
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

25 comments:

  1. Eu cred ca orice ar fi tot indiferenta da roade... Daca tu te simti bine in pielea ta nu ai nici cel mai mic motiv sa le raspunzi celor rautaciosi...

    ReplyDelete
  2. @adina total de acord :)) postarea asta a fost ca un ultimatum de acum incolo aplicam: "talk to the hand"

    ReplyDelete
  3. Mi se pare normal sa reactionezi,wtf,nu esti de piatra...nu te-ai nascut nici sa fii cea mai minunata faptura a universului si nici sa salvezi planeta,nici nu ai pretins asta si nici nu ai cerut osanale si laude ca pentru a 8a minune a lumii.Esti om,ai defectele tale ca noi toti,si in plus te straduiesti sa daruiesti celor din jur gandurile tale,pasiunea pentru machiaj si cosmetice,experiente ce ar putea scuti greselile noastre.Asa cum au grija sa arunce sageti ar trebui sa li se para perfect normal sa reactionezi,e in natura noastra sa ne aparam mai ales cand exagereaza cu rautatea.
    Cat timp exista chiar si o singura persoana pentru care blogul tau conteaza nu trebuie sa iti faci griji...si mie mi se explica aseara ca singurul lucru la care credeam ca sunt buna,scrisul,il fac de fapt prost si ca nu am nicio sansa sa razbat prin asta si prin nimic de fapt ca am pierdut trenurile.Si ca un blog award e fix 0.M-a durut,initial am fost tentata sa iau o pauza de la scris,dar as fi chiar tampita sa ii dau ce isi doreste privandu-i pe cei pentru care conteaza randurile mele.
    Asa ca mergi mai departe...ai pentru ce si pentru cine.;)

    ReplyDelete
  4. cred ca cei care dau comentarii rautacioase chiar nu inteleg faptul ca noi facem din placere ceea ce facem, din pasiune si nu ca sa atragem atentia asupra noastra sau sa fim in centrul atentiei.
    cea mai buna solutie e indiferenta.
    pana acum slava domnului mie nu mi sa intamplat nimic de genul sa primesc comentarii rautacioase..dar chiar daca as primi as reactiona tot pozitiv pentru ca cine ma place ok , cine nu...sa traiasca sanatos cu parerea lui...i don't care:)

    Pupici..si la cat mai multe postari pentru ca sunt cu siguranta multe fete care iti apreciaza munca si pasiunea..:)

    ReplyDelete
  5. Tu nu ar trebui sa iti faci griji pt fraierii care vb asa..doar de dragul de a vb. Si eu am dat de ff mute ori peste persoane care mi'au vb urat fara macar sa ma cunoasca.
    Tie nu trebuie sa iti pese ce zic ei.
    We like you for you! :*
    Si sa sti k pentru mine e o placere sa iti citesc blogul ;)
    Btw welcome in clubul racitelor! :))

    ReplyDelete
  6. @ramona merci de cuvintele frumoasa. don't dare to stop writing! atata timp cat tu faci din placere lucrurile pe care le faci si le faci pt ca asa vrei si asa-ti place, continua, iti spun din proprie experienta ca am renuntat la multe lucruri la care eram buna, nu eram extraordinara, dar eram buna. si acum imi pare rau ca am renuntat. mereu am acceptat criticile, asta pt ca sunt poate una dintre persoanele care critica cel mai mult (hell yeah sunt fecioara :))!), insa niciodata n-am suportat nesimtirea si "tupeul jegos" tocmai de-aia si reactionez :)) pt ca daca toate comentariile rautacioase ar fi din pura prostie, n-as avea treaba. pt mine prostia e o boala, dar nesimtirea e o insusire. te pup si multa bafta

    ReplyDelete
  7. @bondarica da, nu stau sa se gandeasca ca tot ce facem noi, facem cu suflet. ei iau in considerare doar eticheta si merg pe principiul nu-mi place fata ta.. esti prost! te pup si multumesc

    ReplyDelete
  8. @andreea nu-mi pasa chiar deloc, trec usor peste porcariile din lume, doar ca la un moment dat sunt prinsa intr-o zi in care chiar n-am chef de rahatul omenesc, pt ca le am eu pe ale mele si atunci mi se umple paharul si dau in cap.

    merci de urare :)) deja sunt senioara in clubul asta, doar ca am avut un mic "concediu"de la raceli :)) te pup

    ReplyDelete
  9. Hei!
    Mie imi place blog-ul tau, ai postari sincere si faci ceea ce faci din pasiune. Probabil cei care lasa comentarii rautacioase sunt niste frustrati care incearca sa-i faca pe ceilalti sa se simta aiurea doar pentru ca ei nu sunt multumiti de vietile lor.
    Nu-i asculta, chiar daca e greu.
    Anyway, I think you're very pretty :)

    ReplyDelete
  10. Imi place atitudinea ta :)) Eu eram distrusa la inceput de comentarii, acum chiar nu-mi mai pasa...majoritatea ma amuza :-?? SI la urma urmei, si cnv care intra sa-ti lasa comentariu negativ...tot se pune ca vizitator :))

    Nu-si da seama, dar chiar te ajuta ;;)

    te pup:*

    ReplyDelete
  11. Mi se pare imposibil sa nu te afecteze remarcile rautacioase ale unora. E greu, pentru ca si tu, ca persoana, incerci sa fii "dura" cu tine, ca sa poti fii mai buna. Cel putin asa patesc si eu. Cateodata ajungem sa ne si subapreciem noi insine pentru ca ne lasam doborati oarecum de vorbele rele ale altora.

    Mia placut mult cum ai zis ca "Nu-mi pare rau daca nu ma ridic la asteptarile celor din jur, pt ca ma ridic la asteptarile mele" Asa e!

    Luv ya and take care >:D< xoxoxoxoxox.

    ReplyDelete
  12. @Gingerrr iti multumesc. sunt convinsa ca aia care sunt rautaciosi si fac de-astea sunt mult mai nemultumiti decat mine, de vietile lor si tocmai de-aia o fac. doar ca tot "inghit si inghit" dar la un moment dat mi se umple paharul. te pup

    ReplyDelete
  13. @koko eu nu ma simt distrusa in niciun fel :)) sincera sa fiu cand am vazut comentariul azi dimineata m-a apucat rasul :)) e dovada pana unde poate sa ajunga prostia omeneasca. eh.. ei nici nu-si inchipuie ce-i ala trafic feed :)) si tocmai de-aia le si multumesc pt ca in prostia lor imi fac favoruri fara sa vrea

    ReplyDelete
  14. @lauren tu esti una dintre persoanele care ma cunosc destul de bine, cel mai bine dintre fetele de pe blogosfera. stii cum sunt si ce pot :)) dar si din ce cauze sunt asa cum sunt. din pacate pt altii nu mai sunt de ceva timp o fraiera care se lasa intimidata sau calcata in picioare. stiu ce pot sa fac si cat pot sa duc. nu pot spune ca ma subapreciez, pt ca recunosc, foarte modesta nu sunt :)) (ca sa vezi cat de aroganta stiu sa fiu:)) ) insa, recunosc ca mereu este loc de mai bine, deci pot mult mai mult, doar daca vreau. si normal ca mai am O GROAZA de invatat, nu le stiu eu pe toate (doh!) love ya <3

    ReplyDelete
  15. Eu nu am primit pana acum asa comentarii, dar la cum vad ca este lumea din jurul meu, probabil nu mai e mult..
    Imi pare rau sa aud ca patesti asa ceva, dar imi pare bine ca nu le dai ascultare mesajelor rautacioase. Cum multa lume a zis deja, e important sa ai pe cineva care te sustine si vad ca nu duci lipsa de asa ceva (ma numar si eu printre persoanele respective, chiar daca te-am descoperit de curand :*).
    Sper sa te faci bine cat mai repede si chiar astept postul legat de fondurile de ten :)
    Am fost si eu sa caut mostre pt Normaderm si Aerateint, dar la mine in oras nici macar nu au adus, asa ca a trebuit sa cheltui banii pe reviste cu mostre cadou :)) Chiar daca nu is culoarea mea, macar sa imi dau seama de textura.
    Te pup si sa ai o zi cat mai buna!

    ReplyDelete
  16. @blossoms multumesc de sustinere! stii cum se zice.. odata cu faima vine si invidia (desi mi se pare stupid ca nu ma consider faimoasa, ce sa mai zic de cei/cele care au mai multe avantaje decat mine, facand acelasi lucru - de exemplu beauty gugurs pe youtube) merci din nou :)) atat iti pot spune de normateint ca textura este yum yum super light! azi l-am incercat. de aerateint nu pot sa-ti spun prea multe, n-am fost foarte curioasa pt ca nu e tocmai cea mai buna alegere pt tenul meu (gras). (btw de unde esti, dupa scris imi pari a fi din ardeal de-aia-ntreb). o saptamana frumoasa te-am pupat

    ReplyDelete
  17. Ah, nu, is din Pitesti, dar am un tic verbal sa folosesc "is" in loc de "sunt" si alte cateva cuvinte :D scuze daca te-am indus in eroare.
    Eu am ten mixt, dar fruntea devine foarte grasa in timpul zilei asa ca probabil tot la Normateint voi ajunge si eu (acum am observat ca am scris gresit in comentariul anterior, silly me :D )
    Te pup!

    ReplyDelete
  18. @blossoms aaa no problem, si eu vorbesc la fel :)) de obicei si sunt din ploiesti. bine la mine se trage si de la faptul ca stau mult printre oradeni :)) hmm nu stiu ce sa zic exact pt tenul tau, aerateint nu l-am incercat, mai bine le incerci pe amandoua si vezi cum se comporta. te pup

    ReplyDelete
  19. Si eu sunt Fecioara...si de aici orice "tragedie" din viata mea haituita intre simtire si ratiune. :)

    ReplyDelete
  20. @ramona acum mi-e clar, nici nu ma mai mir. btw am vazut ca asculti multa muzica spaniola si eu o ador :D eu sunt mai mult tipul de fecioara care merge pe ratiune.. rar aleg sentimentele (doar in cazul persoanelor la care tin) sunt cam atipica, dar asta sunt si nu mi-e rusine deloc te pup

    ReplyDelete
  21. Intotdeauna,in viata asta,cu bune si cu rele(uneori mai mult cu rele)cantaresc mai mult parerile oamenilor care tin la tine,iar tu esti inconjurata de o multime.
    Astfel 2-3 oameni fara ocupatie care jignesc aiurea nici nu pot si nici nu vor face fata oamenilor care te apreciaza.
    P.S.Eu te-am adaugat in blogroll si te citesc.
    Faci o treaba buna,eu nu prea le am cu make-up-ul,dar am aflat chestii interesante aici.
    Te pup,
    Simina.

    ReplyDelete
  22. @symy thanks symy! it's been soo long :)) te adaug si eu la blog-roll te-am pupat

    ReplyDelete
  23. Daaa :">
    Daca ai nevoie de orice crezi ca te poate ajuta,sunt aici.
    Multumesc si eu:*>:D<

    ReplyDelete
  24. @symy thanks a lot! e valabil si reciproc! >:D<

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails