Sunday, October 10, 2010

Halloween Series: Suprise Make-up!

Hey dolls! Asa cum v-am promis, am facut tot posibilul sa fac si ce-a de-a 2 postare promisa pt week-endul asta. Si m-am tot gandit eu ca aveam chef sa fac ceva pt seria Halloween! Initial am zis ca vreau sa fac inspired by Morticia Addams, asa am si inceput plecand de la premisa ca voi fi Morticia Addams, insa, am facut o imensa greseala, pt ca initial stiam ca am o pudra alba care mi-ar fi fost de ajutor, insa acum ceva timp am combinat-o cu altceva si numai alba nu este. Asa ca am scotocit repede in sertarul cu make-up ieftin si de proasta calitate si am dat peste o paleta de la Alix Avien, care continea un alb, aparent mat.  

De ce aparent?! Pt ca dupa ce am aplicat primul strat, mi-am dat seama de faptul ca straluceam, l-am aplicat si pe-al doilea, si pe-al treilea.. la final am aplicat fardul alb din kitul NYX, insa fara rezultate, eram de-a dreptul sclipitoare, mai ceva ca fairy Cullen! M-am uitat mai atent in oglinda si mi-am dat seama ca aveam parul prins ca Lo Bosworth, insa cu noua mea sclipire de diamant, semanam cu Jane Volturi (Seria Twilight). Fara sa vreau am ajuns la un punct in care, clar nu puteam sa continui sa fac make-up de Morticia Addams cand eu eram chiar scoasa din filmele cu fairy Cullen! Asa ca.. m-am adaptat situatiei, si am invartit totul astfel incat am creat un look de vampir, cu stralucire de "fairy" dar cu trimitere clara la Katherine din Vampire Diaries. Trebuia sa fac aceasta lunga introducere, pt ca presimt ca altfel iar apareau "X" anonimi care sa-mi zica ca am copiat din tutorialul lui Miss Chievous. Ei bine nu, cu toate ca am vazut tutorialul, nu am copiat. Sper sa nu va speriati :)) 




 Nu am foarte multe de explicat decat ca am aplicat pe toata fata minunea sclipitoare (daca tot seman cu fairy Cullen, ma gandeam sa-i zic fairy dust acestei minuni =)) )
Apoi am conturat cu un maron obrajii, tamplele, inclusiv maxilarul. Dupa care m-am indreptat catre frumoasele cearcane, care le-am obtinut cu ajutorul unui gri banal si putin mov inchis (nu am poze cu nuantele exacte). Apoi am inceput sa aplic un fard rosu pe toata pleaopa mobila blenduind spre arcada, si dedesubtul ochiului astfel incat sa para putin insangerat, cu un fard gri inchis/negru am definit si mai bine ochiul in portiunea de outer v si am blenduit totul cu acel rosu folosit initial. Am conturat ochii cu cream liner negru, waterlineul cu dermatograf negru, am aplicat gene false super dramatice si la final 2 straturi sanatoase de mascara.
Am conturat sprancenele cu negru, apoi cu o pensula plata (de la Avon, cea travel size) si cu o combinatie de fard rosu (folosit mai sus) si putin gri inchis, am facut acele capilare dedesubtul ochilor astfel incat sa para ca  "I'm craving". Pe buze am aplicat minunea sclipitoare de mai sus si putin fard gri, ca sa para "putrezite".

Trebuie sa marturisesc ca initial pornisem la treaba intr-un mod foarte serios cu gandul de a face acel make-up, insa pe parcurs cand am descoperit ca arat exact ca fairy Cullen, am inceput sa rad de propria-mi prostie si m-am decis sa ma joc.. am ajuns la acest make-up din joaca. Sper ca v-a placut si daca il incercati sa va distrati si voi la fel ca mine :)) Tare as vrea sa vad daca il incercati, ce iese. Sa aveti un inceput de saptamana cat mai bun!
PS: sunt curioasa daca m-ar vedea cineva pe intuneric aratand asa.. ce-ar face? S-ar speria de ochii mei obsolut horror sau ar fi orbit de sclipirea mea :)) voi ce spuneti? 

LE: In "spatele camerelor" :)) deja ma pregateam de demachiat.. no more fake lashes si par desfacut!

Vreau sa multumesc tenului meu pt ca de data asta mi-a fost de mare ajutor :)) m-a facut sa arat ca o moarta dezgropata! Exact cum imi doream :))
Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

16 comments:

  1. UUuh...that last pic is actually scary :)) great job:P

    ReplyDelete
  2. @koko mai in gluma mai in serios nu vrei sa ma vezi face to face =)) :*

    ReplyDelete
  3. Spooky! Foarte tare!

    ReplyDelete
  4. very glam yet spooky! love it!

    ReplyDelete
  5. @ares thanks so much hun! haha :)) yes quite spooky but i find it a lil fairy cullen haha lol

    ReplyDelete
  6. Wow! That's cool!:D
    Chiar e putin scarry! :))
    Great job!

    ReplyDelete
  7. fairy Cullen =)) Imi place ca aduce cu machiajul lui Katherine :> Love the veins!!!

    ReplyDelete
  8. @lauren hmm mai mult sau mai putin :)) poate dupa ca au scos-o damon si stefan din mormantu ala da =))

    ReplyDelete
  9. Primul machiaj imi place cel mai mult. Iti sta minunat cu gene false, te transforma total!!

    ReplyDelete
  10. @ellasuchardine :)) in postul asta, e acelasi machiaj, doar ca ultimele 2 poze sunt facute dupa ce incepusem deja sa ma demachiez :)) imi scosesem genele false te pup

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails