Saturday, November 13, 2010

I'm back dolls! + Tag: My perfect imperfections

Hey dolls! Dupa cum probabil ati observat am lipsit o perioada.. asta nu inseamna ca am uitat de blog sau de blogurile voastre, in fiecare zi in putinul timp pe care-l aveam dadeam o raita pe aici sa vad ce e nou. N-am mai postat de ceva timp :-? asa ca am zis ca azi e timpul s-o fac. Mi-e dor sa fac beauty related posts, but not today! Am insa pe camera cateva look-uri pe care le voi uploada cand voi avea mai mult timp sa stau si sa editez si aranjez tot. Pana atunci, am sa fac unul dintre tagurile primite, am 2 unul de la Alexandra si unul de la Lo de asemenea trebuie sa fac review si la Normaderm Teint, pt ca l-am primit acum mai bine de o saptamana si de atunci il folosesc zilnic, ca sa pot face un review cat mai complet asa cum m-a rugat Anda

Tag: My perfect Imperfections - Thanks Alexandra
Inainte de a scrie despre tagul propriu-zis, tin sa precizez ca nu sunt foarte mandra de mine, insa asta e si nu am ce face, nu prea pot schimba anumite chestii si pana la urma who the hell is perfect?! Duh! So, I'm not a Barbie girl either perfect. I'm just being ME! Like it.. or dislike it, is simple. 

1. Talk about 3 of your least favorite things about yourself, physically (little faults everyone has :P)
2. Then tell us about 3 of your physical qualities, or the three things you like best of yourself.
And don't just name them, talk about how they make you feel and why exactly you like/dislike them. It gets more interesting that way, I guess :P.
3. Tell us one thing you like and one thing you dislike about the person who tagged you (hah! :D)
4. In the end, tag 5 other people of your choice and don't forget to put the link to the person who tagged you.
1. 3 lucruri care nu-mi plac la mine, sunt multe insa le voi spune exact pe alea pe care chiar mi-ar placea sa le retusez cumva:
Mainile me, sunt EXTREM de mici! Toata lumea mai nou imi zice "bebiţă" lucru care ma calca pe nervi, din cauza palmelor mele extra mici. Probabil ati remarcat si voi in poze mainile mele :))
Nasul meu, pe langa faptul ca am o mica deviatie de sept, care nu se observa foarte tare, insa stiti cum e.. eu o vad imensa, am nasul carn si putin borcanat lucru care ma scoate din sarite :)) niciodata n-am suportat nasurile carne. Thanks God ca exista contouringul!
Fruntea mea, care ocupa loc pe fata mea aproape la fel de mult cat Rusia pe harta. Da, am o frunte foarte lata. Se vede in poze, si incerc sa maschez incruntandu-ma, apoi primesc comentarii de gen: nu-mi place ca ai cute pe fata, can't help! Mi-a intrat in reflex sa ma joc foarte mult cu expresivitatea fetei si incruntatul asta se trage din cauza fruntei late. Daca as putea, as ingusta putin fruntea, lucru ce implica si ridicatul sprancenelor.
2. 3 lucruri care-mi plac la mine, asta-i cel mai greu pt ca nu-s prea multe.
Desi nu-s fana a ochilor albastrii, ma simt bine cand toata lumea imi complimenteaza ochii, nu-s ei nici albastrii, nici verzi, nici gri, depinde de situatie. Asa ca toata lumea crede ca am lentile pt ca mereu ochii mei par altfel. Asta nu inseamna ca nu voi continua sa-mi doresc ochi negrii!
Buzele mele, desi buza superioara este putin mai subtire decat as fi vrut in mod normal, au o forma frumoasa. Chiar bine definita si sunt momente in care arata atat de bine forma lor :))
Picioarele, mai ales gambele, exceptand faptul ca de ceva timp mi-am iesit din forma si ca genunchii mei arata ca dupa razboi dupa atatia ani de handball, ma bucur ca inca am o forma frumoasa la picioare, cu inca putin exercitiu imi pot oricand retonifia picioarele. Si da, imi plac gambele mele :))
3. Hmm ok, ma gandesc ca e vorba dpdv fizic ce-mi place la Alexandra, o sa zic ochii! Are ochii pe care mi-i doresc eu :-l so.. I'm so freakin' jealous! Pt dislike nu prea am ce sa zic, trebuie sa fac cercetari mai amanuntite sa raspund la partea asta :)) so.. I really like her!

4. I tag:  - am tagguit fetele care am vazut ca nu erau tagguite :P
 Cam atat pt acum! O sa revin putin mai tarziu!

Have a great day! @SuperficialDoll, Dodo.

5 comments:

  1. hmm ce chestie..eu am ochii caprui spre negru si ii vreau albastri si u care ai nijte ochi superbi ii vrei negri..se pare ca fiecare isi doreste ce nu poate avea:))...mi-a placut tagul...poate il voi face si eu in curand..:Dn iti ridica self-confidence-ul

    xoxo sere

    ReplyDelete
  2. Mie imi plac mult ochii tai, nu stiu de ce ti-ai dori veodata sa-i ai altfel :P

    ReplyDelete
  3. @sere abia astept sa vad daca-l faci! da sa stii ca de acum, incolo eu te urasc =)) esti o norocoasa :-< am sa te pandesc si o sa-ti fur ochii >:P :*:*

    ReplyDelete
  4. @koko de ce? intraba o creata daca nu vrea sa aibe parul drept :)) acum serios mi se par prea spalaciti.. insa sunt multumita de ei pt faptul ca "kinderului" meu ii plac foarte mult :))

    ReplyDelete
  5. Cu placere si... Thank you too! ^.^ :*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails