Wednesday, January 26, 2011

My Lipstick Collection

 Hey dolls! Profit de faptul ca am cam luat vacanta si ca am primit un tag de la Adyna  pe care o sa-l fac putin mai incolo, totul este pregatit doar sa fac postarea si am sa fac un post about my Lipstick collection (pe care l-am vazut tot la ea) pentru ca am vazut ca v-a placut postarea despre rujurile Farmasi. Inainte de asta, vreau sa va si arat diferenta intre blushurile NYX 05 Pinky si Farmasi Tender Blush On 08, ca tot zicea Lauren ca ii par asemanatoare. 
Nu sunt deloc asemanatoare, poate doar ca grad de pigmentatie si textura.Iar acum Lipstick Collection
Pot sa spun ca sunt mandra de faptul ca detin 8 rujuri :)) pana sa vina comanda Farmasi eram detinatoarea a 5 rujuri. Nu pot sa zic ca sunt exagerat de multe, 8, dar nici putine, e o gama ok zic eu, desi nu foarte variata, contine mult roz :))


 In ordine de la stanga la dreapta: 
Maybelline ColorSensational 605 Precious Beige, Avon Nude Beige, Farmasi True Color 01, NYX 595 Strawberry Milk, Farmasi True Color 02, NYX 620 Paris, Farmasi True Color 03 si Avon Frozen Rose.
Acum va pun pozele cu cele care mi se pareau mie ca seamana atunci cand le comandasem de pe net, cu cele pe care le aveam deja acasa.


 1. Maybelline ColorSensational 605 Precious Beige, Avon Nude Beige, Farmasi True Color 01 2. NYX 595 Strawberry Milk, Farmasi True Color 023. NYX 620 Paris, Farmasi True Color 03 si Avon Frozen RoseDin fericire si din nefericire nu prea seamana intre ele, din fericire pentru ca am o gama mai variata de culori si din nefericire pentru ca cele de la Farmasi le comandasem in ideea de dupes pentru cele deja existente, care sunt pe terminate.

Close-ups ca sa va faceti o idee mai buna despre cum arata rujurile, sunt in aceeasi ordine ca cea de mai sus exceptandu-le pe cele Farmasi pe care le-ati vazut aici
Pe primele 2 le-am accidentat in timp ce faceam swatches :(
Stay tuned va urma tagul: My fave eyeliners/bases.
Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

8 comments:

 1. Nude beige de la avon il am si eu, numai nude nu e ala:)). pup!

  ReplyDelete
 2. Wow, doar 8? Nu stiu cum rezisti!:))
  Eu tocmai mi-am mai cumparat de la Oriflame doua. :)))))
  Pup.

  ReplyDelete
 3. @anda da doar 8 :)) si cand te gandesti ca pana acum aveam doar 5 :P rezist :)) not such a big lipstick fan :D pup

  ReplyDelete
 4. that farmasi blush looks delicious :X

  ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails