Saturday, January 15, 2011

So random ... + tag

Hey dolls! Azi n-am nimic ma interesant de postat, decat sa va povestesc cum a decurs ziua mea de sambata.
 N-aveam nimic in plan pentru ziua de azi, asa ca pe la 9:09 m-am trezit cu o senzatie de sufocare, mi-era cald. Prea cald pentru 15 ianuarie, m-am dat jos din pat si am deschis geamul, aer! Aer curat! Mi-am cautat telefonul si l-am verificat, cum fac de fiecare data cand ma trezesc, prima grija? My phone! Apoi am dat drumul la pc (din nou, cum fac in fiecare zi) si am plecat la baie. M-am uitat bine la mine in oglinda.. bad hair day & bad face day. Aratam mai rau decat intr-o zi de scoala obisnuita cand la ora 6:05 imi verific infatisarea in oglinda. M-am dus la calculator, mi-am verificat blogul, facebook-ul, twitterul si am dat o tura si pe youtube sa vad ce au mai postat the make-up gurus.
Am inceput sa ma machiez cu gandul ca voi pleca in oras. La 11 aveam de gand sa plec, la 10:50 m-am uitat in oglinda, mai aveam de aplicat doar rimelul si eram gata, nu mi-a placut fata mea si m-am demachiat. M-am uitat pe geam, era soare, m-am bucurat si mi-am luat ochelarii de soare. Am plecat. Printre alte chestii pe care le-am facut, mi-am pus in gand sa merg sa caut rujurile Farmasi, nu le-am gasit, asa ca m-am intors cu vreo 4 perechi de gene false cheap (5ron bucata). 
Cand m-am intors acasa, ma plictiseam, m-am uitat la un film: Ratatouille, apoi mi-am dat seama ca am chef sa citesc, oare ce sa citesc? Ma uit in biblioteca, in a mea, ca cea mare e plina de literatura romana si straina (damn shit!), gasesc o carte, pe care nici pana in ziua de azi n-am terminat-o de citit, o am de cand a aparut pe piata romaneasca si n-am citit-o alaturi de alte 2 carti (Diavolul se imbraca de la Prada si Invingatorul este intotdeauna singur). N-am idee de ce nu le-am citit nici pana acum, avand in vedere ca subiectele principale imi plac. Am deschis cartea si m-am apucat sa citesc, acum m-am oprit, sunt aproape de jumatea cartii si am zis ca trebuie sa fac o postare oricat de random. Asa ca iata-ma acum, scriind pe blog. Ahh, da si ce citesc? Sunt aiurita si se ia! Nu, chiar vorbesc serios, asta citesc, pe langa faptul ca asta sunt. O aiurita..! Merita citita? Voi ce ziceti? Daca deja sunt la jumate..
Cam asa e ziua mea de azi, pe scurt. 
Si tocmai ce mancam o banana.. si Lauren la fel (de la ea am clipul).


Un  ceva:  Starbucks Caramel Light
 O melodie:  Lil Rob – Summer Nights / Frankie J - Obsession
 Un film pe care vreau să îl văd:  Wanted 2
 Mă uit la: Gossip Girl, TVD, Pretty Little Liars, Fringe, KUWTK, KKTM, KKTNY, Hellcats..
 Vreau să mă uit la: Lie to me
 O formaţie:  habar n-am, nu-mi vine nimic in minte.
Un citat:  “Mi-am facut un obicei din a zambi sau chiar rade cand oamenii se straduiesc sa fie javre. Viata e prea scurta ca sa te enervezi din rahaturi, iar cand pe unii ii apuca din absolut nimic, nu pot decat sa rad de ei .”
Îmi doresc:  Prea multe
 Un cuvânt care te face să îl pronunţi de nenumărate ori: vreau..
 Dacă ai putea  schimba culoarea cerului:  Azi ar fi auriu.
 Ai dori: Sa treaca anul asta mai repede, sa fac cursurile de make-up cat mai repede, sa am casa mea, masina mea, sa calatoresc, sa ajung la NY/Londra/Paris macar o data in viata, sa savurez un Starbucks Caramel Light chiar acum, sa stiu unde voi ajunge peste cativa ani..
 Sau să:  nu mai las garda jos si nici sa cred ca cei din jurul meu au dreptate si nici sa ma faca sa cred in ceva pentru care nu sunt facuta.

Cine vrea sa preia tagul e liber s-o faca, sper doar sa fie blogul meu precizat daca l-ati zarit aici.

O postare cam stupida, sau lipsita de sens, dar asta simt, asta scriu... azi sunt melancolica, prea ganditoare, vreau prea mult de la viata si prea mult de la mine.

Have a wonderful day! @SuperficialDoll , Dodo.

14 comments:

  1. nu mi se pare deloc o postare fara sens:)...
    si eu am facut la fel ca tine, m-am chinuit sa ma machiez, nu mi-a placut fata mea , m-am demachiat dar tot am iesit afara si m-am bucurat de soare:)

    am facut pauza din cititul miilor de carti pentru facultate si totusi m-am simtit ciudat, parca ceva ma apasa..maine oricum intru iar in paine..doamne ajuta sa scap teafara din sesiunea asta:D

    pup:*

    ReplyDelete
  2. @bondarica si eu am iesit, cel mai placut a fost sa simt aerul care imi inspira primavara :X

    si eu am facut pauza de la ceea ce fac acum in liceu.. trebuie sa ma apuc serios de treaba damn.. bafta multa cu sesiunea :*:*

    ReplyDelete
  3. Fac aceleasi lucruri dimineata, chioara de somn imi verific e-mailul :)).te pup!

    ReplyDelete
  4. @dei-dei same here :)) ti-ai facut netul sa mearga pe bb?pup

    ReplyDelete
  5. Nu, si nici nu am mai incercat, am lasat-o balta. Nu merge el bine pe calculator...:-<. pup!

    ReplyDelete
  6. @dei-dei daca esti pe orange si cartela vezi ca e oferta blackberry prepaid cred :-?

    ReplyDelete
  7. Sunt pe vodafone, pe cartela ;))

    ReplyDelete
  8. ti se pare tie neinteresanta postarea,dar mie mi-ai captat atentia....kiss*

    aaa si ai blog award si de la mine:)

    ReplyDelete
  9. Mie imi place sa citesc postari de genul, sunt interesante si asa mai aflam cate ceba despre tine. :) :**

    ReplyDelete
  10. Trebuie sa gust si eu Starbucks Caramel Light ala ca peste tot aud de el. :))
    Imi place noul look al blogului!:*:*

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails