Sunday, September 12, 2010

Haul: Beauty products

Hello everyone! Dimineata asta, ca de obicei, pt mine reprezinta doza de shopping. Si cum am prostul obicei sa las cumparaturile pt scoala in ultima zi, nici anul asta nu m-am abatut de la regula. Pe langa cele cateva caiete si pixuri cumparate, m-am oprit si la raionul de cosmetice cum mi-e obiceiul. Dat fiind faptul ca am cam ramas fara produsele cosmetice pe care le foloseam regulat, am zis sa fac un mic refill. Si m-am ales cu: un lapte vitaminizant demachiant (Gerovital Plant), o crema-gel matifianta (Elmiplant), un nou balsam de par (Garnier cu ulei de avocado si unt de karite) si o vopsea de par fara amoniac (Palette). 

Sooo cum ramasesem fara servetele demachiante, care imi ingrasau vizibil tenul, am zis sa iau o pauza de la ele (Pom Pon/Nivea/Garnier) am zis sa apelez la un lapte demachiant  si cum produsele din gama Nivea m-au dezamagit profund la fel ca cele de la Garnier, am zis sa ma opresc la ceva traditional si mai no-name cum ar fi Gerovital. Firma asta mie nu-mi spune prea multe, nu am folosit de la ei nimic, desi stiam ca exista, dar cum aveam mania brandurilor am trecut pe langa. Nu am prea multe de zis, miroase ok, l-am folosit o data, e bun, acum ramane de vazut ce efecte va avea pe lunga durata. 

Vazusem pe un blog, un review la crema de zi Nivea Mattifying Day Care, care folosita in paralel cu fdt Revlon Colorstay a avut rezultate ok, dar cum nu sunt o mare fana Nivea si am zarit o crema-gel de la Elmiplant cu acelasi efect (gama pe care Lauren o lauda de atata timp) am zis ca nu ma incumet sa arunc cu banii pe acea crema daca va sfarsi ca si cea Natural Beauty. Asa ca m-am orientat catre Elmiplant, am folosit acum crema dupa ce m-am curatat cu Gerovital si chiar functioneaza ok, tenul meu e mat nu mai e sooo oily cum obisnuia sa fie. Crema contine extracte de Arbore de Ceai si Bambus si este recomandat sa se foloseasca zilnic si constituie o excelenta baza pt machiaj. Inca n-am folosit-o cu machiaj pt ca azi chiar n-am avut chef sa ma machiez. De asemenea e recomandata persoanelor cu varste cuprinse intre 15 si 25 de ani.

Am lasat produsele de par la final, si anume balsamul pt par uscat de la Garniere si vopseaua de par.
Desi nu am parul deloc uscat, ci cu tendinta de ingrasare, mereu mi-am luat balsam pt par uscat deoarece la mine balsamul se foloseste DOAR pe varfuri cel mult ultima treime din lungimea firului de par. Si asta din cauza vopsirii/decolorarii. Desi Garnier nu e printre preferintele mele, am decis sa acord o sansa balsamului, in fond ce rau poate sa-mi faca daca il folosesc numai pe varfuri. Miroase genial, imi vine sa-l mananc.
Vopseaua de par, tot un produs pe care-l incerc acum pt prima oara, de obicei ma feresc de Palette din cauza unor experiente nefericite cu "arsul" parului, dar cum asta e nuanta noua si nici n-are amoniac, am zis sa-i acord si ei o sansa, sa vedem ce iese. Si da, ma intorc la brunet (1-0 Black Truffle) pt ca la inceputul verii am bagat suvite in el, l-am deteriorat, apoi l-am facut mov, culoare cu care totusi nu ma pot afisa la scoala (momentan e rosu cu suvite roz, datorita decolorarii). So.. din ce vad e o vopsea cu caracter semi-permanent, rezista pana la 28 de spalari si e imbogatita cu extracte de zmeura, litchi, piersica si trandafiri. Vom vedea ce iese dupa ce o voi folosi (spre binele ei ar trebui sa iasa cum vreau eu :lol:) 
Voi ce spuneti de produsele astea? Le-ati incercat vreodata? Eu nu, e prima oara, deci e o experienta noua.
 Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

8 comments:

  1. Sa le folosesti iubita & fericita!
    Sa-mi spui despre Palette cum iese si cum se comporta culoarea :D.
    www.iuliabadita.ro

    ReplyDelete
  2. merciii >:D< :*

    m-am vopsit deja, iese ok. culoarea e puternica luceste frumos si parca ingroasa si catifeleaza firul de par :X dar pateaza ingrozitooooor

    ReplyDelete
  3. Ador produsele Elmiplant si Gerovital! Foarte bune, chiar daca sunt romanesti! cateodata nici nu se compara cu produse mult mai scumpe, asa ca merita toti banii.

    xoxo

    ReplyDelete
  4. @Alexandra sa stii! pana acum deloc nu mi-a "stralucit" fata desi e moale, hidratata si dar fara pic de stralucire, chiar imi plac produsele

    hugs <3

    ReplyDelete
  5. Pai sa stii ca firma la Demachiant este Farmec, nu Gerovital, ci Farmec gama Gerovital Plant. :P
    SI Farmec e un brand de traditie

    ReplyDelete
  6. @schumitza stiam, dar probabil n-am stat sa corectez ca am scris la repezeala :) si oricum n-am o parere prea buna despre farmec, mie nu-mi plac produsele lor. si in cazul demachiantului astuia, pe termen lung mi-a facut tenul oribil.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails