Monday, September 13, 2010

LOTD: Kardashian Bronzy Smoky

Hello everyone! Daca tot am inceput scoala, am zis sa fac cam un ultim look dramatic, pt ca incepe un an nou scolar si nu prea voi mai avea timp prea mult sa fac LOTD foarte des. Ma uitam pe youtube si am vazut un tutorial de la JulieG713, cu un look pe care Kim Kardashian l-a purtat intr-o reclama pt Ilumifill. Un bronzy Smoky, sa lasam discutatu si sa trecem direct la fapte:
Poza de referinta, pt ca n-am tinut prea mult cont de tutorial, l-am vizionat o data si apoi m-am ghidat dupa poza:
Ca de obicei, aparatul meu ia din intensitatea make-up-ului. 
Hope you enjoy it!
Produsele folosite sunt aceleasi, de data asta am folosit putin mai mult bronzer pt ca si Kim avea un ten bronzat. Nu pretind in niciun fel ca seman cu ea. E doar o recreere a machiajului ei.
BTW ca si baza am folosit Crema-Gel Elmiplant, e super in combinatie cu Revlon Colorstay, ceea ce se vede stralucitor e de fapt bronzerul cu putin shimmer.
Doo da doo! Have a great day! @SuperficialDoll

6 comments:

  1. Imi place :x si iti sta si bine asa:D

    ReplyDelete
  2. merci :)) >:D<

    am uitat sa zic si ca astea sunt primele poze din seria me bruneta din nou :)) si dupa cum se vede mi-am inchis si sprancenele la culoare :">

    ReplyDelete
  3. Imi place look-ul tau , very autumn-ish :)) e mai deschis decat al ei, ai folosit culori mai light si iti stau bine:D Intr'aevar ea e mai bronzata si are si ochii aia chestnut brown, i se potrivesc perfect culorile alea. Eu as arata batuta :))

    pup, great job!:*

    ReplyDelete
  4. @koko cat ma bucur ca ai trecut pe aici :)) merci mult. daaa pai ea e kind of a medium-tan skin.. pe cand eu sunt super light :( de-aia am si luat din intensitate ca altfel.. cine stie ce specimen ar fi iesit :))

    >:D<

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails